onsdag 26 maj 2010

Måndag den 24 maj 2010

Sha shaaa bloggen! Det är Ella som skriver nu! Igår var det söndag och då hade vi en fri dag tillsammans med våra värdar. Vi började med att promenera bort till deras hamn, och sen så hoppade vi på en ganska stor båt. Vi var många svenskar, men inte alla. Vissa var på andra äventyr. På båten så var det jättemysigt, och till slut så kom vi fram till en nöjespark. Den såg inte ut som Gröna lund precis!! Så vi gick och åt. Jätteeegod pizza, yummmieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Efter det så tog vi bussen till ett köpcenter och till slut så hamnade vi för andra gången på Lunapark. Det är också en nöjespark, eller mer som vattendraget typ. Där var det jättekul, riktigt roliga karuseller. Och jag blev avritad, jättebilligt, kostade bara 40 kr. Vid 9 på kvällen ungefär så blev vi trötta och då åkte vi till McDonalds, mumma. Och sen var det bara mars pannkaka i säng för bussen skulle lämna Zaporichye halv 6 nästa morgon.
Just nu så sitter vi på bussen. Trots att det är så tidigt så är alla ganska pigga, eller nej Ali sover;). Vi sa nyss hejdå till alla värdar, jätte tråkigt.. kommer sakna dom. Men nu vi i alla fall har en lååång dag framför oss nu, i en mysig buss. Men gud vad jag ser fram emot att komma till Yalta ikväll, de ska bli så underbart. Nu så ska jag ta fram ipoden och försöka vila en stund. HEJDO!
I gonna miss dzzee Ludvig! /Ella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar